Nyári limitált kiadású parfümök 2010 2. rész

Ha esetleg az elöző bejegyzésben nem találtunk semmit , ami felkeltette volna az érdeklődésünket, nem kell kétségbeesnünk, itt egy újabb válogatás a nyári limitált kiadású parfümökből. A nagyobb parfümházak között szinte nincs is olyan, aki ne rukkolt volna elő valamelyik parfümük nyári változatával.

1. Burberry Summer

Ez a parfüm, az eredeti Burberry harmadik, nyári variációja. Míg a női változat az elmúlt években gyümölcsös-virágos illat volt,  idén több zöldes jegyet fedezhetünk fel benne.

Fejjegyek: mandarin, barack, feketeribizli, gránátalma

Szívjegyek: lonc, frézia, rózsa, liliom

Alapjegyek: pézsma, szantálfa, virginiai cédrus

férfiaknak készült változat is, akárcsak a női, a most oly trendi pasztell szín ihlette, amelynek az eredménye egy fás-vizes-citrusos illat lett.

Fejjegyek: yuzu levél, mandarin

Szívjegyek: borókabogyó, menta, fás jegyek

Alapjegyek: cédrus, szantálfa, ámbra, pézsma

2. Thierry Mugler Sunessence

A Sunessence kollekcióban Thierry Mugler jól ismert és méltán népszerű parfümjeinek nyári változatait találhatjuk. Ebben az évben egy újabb taggal bővül a kínálat, az Alien és az Angel mellett az A*Mennel.

A*Men Sunessence Edition Orage d’Eté

Hadd álljon itt, amit a Fragrantica.com írt róla: „Az illata a Nap energiáját hozza el nekünk, amely megújítja és egyben egyensúlyt is teremt a parfümben található jeges és meleg akkordok, fák, fűszerek és friss levek jegyei között.” Azt hiszem, ezek alapján valami különlegesre és ellentmondásosra számíthatunk.

Angel Sunessence Edition Bleu Lagon

A csillag formába zárt limitált, nyári kiadású Angel bizonyára nem fog csalódást okozni az eredeti parfüm rajongóinak most sem, érdekes jegyeket zártak a szép üvegbe. Úgy, mint: csillaggyümölcsöt, fűszeres-virágos illatú gyömbérvirágot, pacsulit és vaniliát.

Alien Sunessence Edition Saphir Soleil

A három parfüm közül, ennek a megjelenését várom leginkább. Szeretem az eredeti Alient is, és hogy nyáriasabbá váljon ámbrával és friss jegyekkel dobták fel. A frissességét a rózsaszín grapefriutnak köszönheti, ami számomra szintén egy jó előjelnek tűnik, mivel igencsak kedvelem az illatát. A parfüm üvege naplementére emlékeztető narancssárgás színű, de megőrizte az eredeti Alien flakonjának formáját.

3. Miss Dior Chéri Eau de Toilette 2010

Habár a tavaly megjelent variácója az eredeti Miss Dior Cherinek, nem aratott valami nagy sikert a kritikusok között, ez nem tántorította el a divatházat, hogy idén is kirukkoljon egy újabbal, amelyet azoknak a nőknek készítettek, akik élvezik a szabadságot és a függetlenséget. Mindezt egy friss, virágos-chypre illatban képzelték el megvalósítani. Az illatjegyek alapján, én leginkább egy nagy vattacukor jellegű parfümre számítok. Ettől függetlenül a reklámkampány nagyon bájos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iTQOiqgm9CQ&w=480&h=390]

 

Fejjegy: gyöngyvirág, frézia, jázmin, afrikai narancsvirág, tubarózsa, gyümölcsös jegyek

Szívjegyek: vanilla, praliné, popcorn

Bázisjegy: pacsuli

Biztos vagyok benne, hogy már mindenki talált valamit, amely felkeltette az érdeklődését a nyári limitált kiadású parfümök közül! Gondolom már kiderült, hogy én leginkább a CKONe Summer 2010-re és a Alien Sunessence Editionre vagyok a leginkább kiváncsi. És ti?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük