Lehet ezt jól is csinálni- ötletek Marc Jacobsnak

Talán utoljára Calvin Klein Secret Obssesion reklámkampánya kapcsán alakult ki akkora felháborodás, mint most Marc Jacobs legújabb Bang parfümje körül. Minden bizonnyal Marc Jacobs irtózatosan szexire szerette volna venni a figurát, de sajnos ez nem jött össze neki. A fotók szinte azonnal hatalmas felhördülést váltottak ki a divatvilágból. Ha valaki mégse ismerné az ominózus képeket, vessen egy pillantást ide és ide.

Jómagam nem vagyok nagy rajongója azoknak a parfümreklámoknak, amelyek nyílt szexualitással próbálják eladhatóbbá tenni az illatot, de azért lehet ezt igényesen is csinálni. Íme néhány példa:

1. Dolce&Gabbana Light blue for Men

Mondhatni ugyanaz a póz, de valahogy a koncepció itt mégis működik. Hát igen, a háttér merőben más és a modell is leginkább egy félistenhez hasonlít.

2. Armani Acqua di Gio

Az 1997-es reklámkampányhoz készült fotó is igazolja, hogy nem feltétlenül szükséges egy meztelen test, ahhoz hogy valami szexi legyen.

3.Gucci by Gucci Sport pour Homme

A bizonyíték arra, hogy a vizes póló nem csak a lányokon mutat jól

4. Jean Paul Gaultier Fleur de Male

Mosolygós, vicces és még romantikus is. Kell ennél több?

5. Yves Saint Laurent LA Nuit de Homme

A végére hagytam Vincent Cassel-t, akinek nem is kell igazán semmit sem csinálnia, hogy szexinek találjam. De, ha még így is néz rám…

 

Biztos vagyok benne, hogy a sort még hosszan lehetne folytatni, és hogy mindenkinek meg van a maga kedvence. Szóval melyik a tiétek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük