Parfümkereső péntek- segítsünk Alouettenek

Mással is előfordult már, hogy tanácstalanul állt a parfümériában ezeregy parfümmel körülvéve és képtelen volt dönteni? Aztán végső elkeseredésben levette ugyanazt a parfümöt, amit évek óta használ vagy hazavitt egy olyan illatot, amelyről később kiderült, hogy két percnél tovább nem képes elviselni magán.

Szerintem mindenki volt már ilyen és ehhez hasonló szituációban. Alouette is hasonló cipőben jár, segítsünk neki új parfümöt találni. Alouette a blogtértársunk, aki közgazdásznak tanult, de jelenleg főállásban beteget ápol.  Alkalmi parfümöt keres, szolid, de markáns illatot, amely lehet kicsit meglepő, meghökkentő, szokatlan, de nem közönséges.

Amit Alouette-ről érdemes tudni: sportos, 36 éves, aki állandóan pörög, szívesen bringázik, kirándul, zenét hallgat és a barátaival fecserészik. Nőies alkat, stílusára az egyszerűség jellemző, szinte soha nem visel ékszert és bizsut, sminkben is a visszafogott bézs, pasztell színeket kedveli.

Alouette nem szereti a kókuszos, vaníliás, a nagyon erős virágillatokat és a tipikus tiniillatokat sem. Szereti a bergamottot, a fanyar, friss gyümölcsös, citrusos illatokat és az olyan parfümöket, amelyekről az óceán, a tenger jut eszébe. Ezért is próbálkozott Davidoff Cool Waterjével, amely azonban csalódást okozott neki. Új parfümjére kb. 15 ezer forintot költene.

Én első körben arra gondoltam, hogy talán érdemes lenne letesztelnie  Bvlgari Omnia Crystalline-ját, Issey Miyake L’aeu d ‘ Issey-jét és a L’Eau par Kenzot, amelyek mind virágos-vizes jellegű illatok. De eszembe jutott, hogy talán illene hozzá egy finom fügés parfüm is, mint amilyen a Nez a Nez Figues et Garcons-ja.

Segítsünk együtt Alouettenek!  Szerintetek melyik lehetne a tökéletes, új parfüm számára?

Ha másnak is szüksége van segítségre, hogy megtalálja a következő parfümjét, és szeretne szerepelni itt, akkor írjon egy levelet a parfum.kert@gmail.com-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük