Parfümkereső péntek- segítsünk Gábornak

Gábor alkalmi parfümöt keres magának, és ehhez kéri a segítségünket.Szerencsére elég sok támpontot adott. Friss, fás-vizes illatot keres, úgy jellemezte valami olyasmire vágyna, mint a D&G The One és Dsquared He Wood keveréke. A Versace Eau de Fraice-szel próbálkozott, ami szinte a kedvencévé vált és nagyon sok pozitív visszajelzést kapott vele kapcsolatban. Jelenleg hétköznapokon a Diesel Plus One-t használja, amivel tökéletesen elégedett. Próbálkozott „töményebb”, karakteresebb parfümökkel is, de sem a Paco Rabbane 1 Million, sem a Kenzo Pour Homme nem nyerte el a tetszését. Kedveli a fás, citrusos, bergamottos, friss illatokat, viszont nem szereti a tömény virágillatot, a dohányt, a mentát.

Amit még érdemes Gáborról tudni: 23 éves gyógyszerészhallgató, aki szeret utazni vagy csak úton lenni valahová, kiállításokra, koncertekre, kulturális eseményekre járni. Nyugodt, vidám természet és imád nevetni.

A  fás-vizes illatkategóriába sajnos nem tartozik túl sok parfüm, de ettől függetlenül személy szerint én is nagyon kedvelem az ilyen jellegű férfi illatokat. Íme azok, amikre leltem, és úgy gondolom, hogy megérnek egy próbát : Dsqaured2 He Wood Ocean Wet Wood, a legújabb a kollekcióból, ami szerintem pontosan arra az elképzelésre épülhetett, amit Gábor is keres magának. További próbára lehet alkalmas a D&G La Bataleur, Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme, Azzaro Chrome Sport, DK Red Delicious Men.

Ti milyen parfümöt ajánlanátok Gábornak? Vagy vannak tapasztalataitok a fent említettekkel kapcsolatban?

 

One thought on “Parfümkereső péntek- segítsünk Gábornak”

  1. Szegény Gábor, ha nem szereti a Kenzo Pour Homme-t, akkor sajnálom. Nekem örök kedvenc, alkalomra pedig Kurkdjian Lumiere Noire Homme. Na és persze a harmadik favorit Dior Homme 2011-es verziója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük