Top 5 férfi parfüm karácsonyra

Azt hiszem, a parfüm az egyik legnépszerűbb ajándék karácsonykor. Egy jól megválasztott illattal teljesen elvarázsolhatjuk férjünket, barátunkat, fiunkat és tulajdonképpen minden hímneműt a családban.  Sajnos azonban nem egyszerű eligazodni a nagy választék között. Evvel a rövid összeállítással szeretnék segíteni nektek.

Férjeknek, barátoknak, szeretőnek

Hugo Boss Bottled Night

A Hugo Boss parfümök évtizedek óta kiemelkedő helyet foglalnak el az eladási listákon, úgyhogy majdnem biztosak lehetünk benne, hogy egy Hugo parfümmel nem nyúlhatunk mellé. Személy szerint úgy gondolom, hogy a Bottled Night az utóbbi évek legjobbja a divatháztól. Karizmatikus, fás-aromás illat, pont olyan amit szívesen szagolgatnánk egész nap a kedvesünkön.

 

Dior Fahrenheit

Egy parfüm, ami kiállta az idő próbáját. Az 1988-ban piacra dobott Fahrenheit-et az egyik legszexibb férfi parfümnek tartom. Illatvadász írt is róla egy kritikát, amiben tökéletesen megfogalmazza miért is az egyik kedvencem.

 

Édesapáknak, nagypapáknak, érett férfiaknak

Baldessarini

Nem tudom vajon hányan tudják, hogy a Baldessarini a Hugo Boss cég része. A  Baldessarini kifejezetten az idősebb, érett férfiaknak szól. Nem véletlen, hogy a cég szlogenje: ” Különbséget tesz férfi és fiú között.”, és hogy három különböző parfümjük reklámarca is Charles Schuman volt, a híres Munich bár tulajdonosa. Igazából nem emelnék ki egyetlen parfümöt sem külön, de ha érettebb, komplexebb illatra vadászunk, akkor érdemes egy esélyt adnunk ezeknek a parfümöknek.

 

Fiúknak, kölyöklelkű férfiaknak

Dsqaured2 He Wood Ocean Wet Wood

A fás-vizes jellegű parfüm egyszerű, friss és mégis van benne valami férfias, amitől ellenállhatatlanná válik.  A Dsquared jól döntött, amikor úgy határozott, hogy parfümjeiket a fás jegyek köré építik, mondhatni ennek köszönhetik sikerüket.


 

Őrülteknek, bevállalosóknak, merészeknek

Marc Jacobs Bang

A parfüm polgárpukkasztó reklámja mindenkiből reakciókat váltott ki, többek között belőlem is. És biztosan lehetünk benne, hogy első szippantásra meglepődünk, amikor orrunkat megcsapja a tömény borsos illat, csak úgy Bang, fejbe vág bennünket. Szóval ez az illat mindenképp tökéletese választás lehet, azoknak a férfiaknak, akik szeretnek megbotránkoztatni, a középpontban lenni, és kitűnni a tömegből.

Ti mit ajánlanátok azoknak, akik férfi parfümöt keresnek karácsonyra?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük