Jimmy Choo

Állítólag minden nő álma egy Jimmy Choo cipellő, vagy legalábbis azoké, akik szenvedélyes Sex és New York és Carrie Bradshaw rajongók, valamint cipőmániások. Tudja ezt nagyon jól Tamara Mellon a Jimmy Choo cég vezetője is, de avval is tisztában van, hogy ezen hatalmas rajongótábornak csupán töredéke az, aki képes megfizetni egy igazi JIMMY CHOO-t. Mindenesetre szerencsénk van, hogy Tamara ennyire átérzi a divat őrült női szívek fájdalmát, és 2009-ben a H&M-mel karöltve dobtak piacra elérhető árú kollekciót, míg ebben az évben megérkezett a Jimmy Choo parfüm. Tamara Mellon még arra sem volt rest, hogy saját maga legyen a parfüm reklámarca: a nő, aki kéjes extázisban esik a Jimmy Choo parfüm illatától.

Na de vajon tényleg ilyen reakciót vált ki? A parfümöt Olivier Polge alkotta, akinek a Viktor&Rolf Flowerbomb-ot, Burberry The Beat-et is köszönhetjük, és szerintem egy ízig-vérig romantikus srác lehet (mellesleg egész jóképű). A probléma ott adódik, hogy mint azt említettem, az elvárás az lehetett, hogy alkosson egy olyan parfümöt, amely pont olyan, mint amire minden nő vágyik, de mégsem elérhetetlen áron. Na és melyik az a divatház, amelynek parfümjei örök kedvencek? Igen, ez a Chanel. Jimmy Choo és Coco Mademoiselle akár testvérek is lehetnének.
A parfüm harsány cukros jelleggel indít, ami akár el is tántoríthatna bennünket, de hogy elillanjon a túlzott szirupos érzés csupán néhány percet kell várni. Persze a cukorka feeling végig megmarad a háttérben, de csak hogy zabálnivalóbb legyen. A gyümölcsös jegyek közül csupán a körtét ismertem fel, amelynek illata szintén nem érezhető túl hosszan. Kicsit később belép a képbe a tigris orchidea és a pacsuli is. Már sokkal inkább érzem virágosnak az illatát, mint gyümölcsösnek, amely egy óra múltán szépen lecsendesedik és kellemes érzést hagyva bőrömön. A vadmacskából szelíd doromboló cicuska lett.
Összességében a Jimmy Choo egy szeretni való és könnyen viselhető parfüm. Habár szorgos-dolgos irodai órákra nem ajánlanám, de első vagy akár századik randira is tökéletes fegyver lehet. Olivier Polge nem alkotott eget rengetően eredetit evvel a parfümmel, de ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy sok rajongóra fog találni.
Szerintetek siker lesz a Jimmy Choo parfüm?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük