A világ legfurcsább parfümjei

Nyakunkon a húsvét, és vele együtt a borzasztó locsolókölnik hada. De nem kell húsvétig várni, hogy valami meghökkentő vagy bizar illatélményben legyen részünk. Íme egy válogatás a legfurcsább parfümökből.
1. Művészhajlamúaknak
Ha valaha bárkinek is megfordult a fejében, hogy milyen jó lenne festékspray-vel befújnia magát, és azt játszani, hogy a teste egy graffitivászon, akkor ezt a parfümöt neki találták ki. A Wode a világ első látható parfümje, amelyet magunkra vagy a ruhánkra fújva kék színű lesz amely idővel eltűnik, és a szín helyett csak az illat marad.

2. Gourmandoknak
Az bizonyított tény, hogy a főzés során keletkező ínycsiklandó illatok meghozzák az étvágyat, de abban már nem vagyok olyan biztos, hogy ugyanez a helyzet a szalonna szagú parfümmel vagy a Stilton Cheese parfümmel. Ez utóbbiról készítői azt állítják, hogy nagyon jól viselhető illat, és a Stilton sajt földes és gyümölcsös aromájára épül. Ha pedig megrögzött Burger King imádók lennénk akkor se kell kétségbeesnünk, mert csupán négy dollárért mindenütt velünk lehet a grillezett hús szaga.

3. Örök gyerekeknek
A legviccesebb és legvidámabb parfümöket minden bizonnyal a Demeter Fragrance Library készíti. Gyakorlatilag mindenből inspirációt tudnak meríteni, és kifogyhatatlanok ötletekből. A Play-Doh visszarepít bennünket a régi gyurmaformázós pillanatokba, a Jelly Belly visszahozza azokat a perceket, amikor egy nagy csomag cukorkával bármire rá lehetett venni bennünket, a Hello Kitty pedig azt hiszem magáért beszél.

4. Extrémeknek
Ha valaki esetleg nem szeretné a kellemes illatokat, akkor Jamnie Nicholas parfümjét a Scurplus-t tudom neki ajánlani. Jamnie egy speciális eljárás során saját fekáliájából alkotott parfümöt. Csupán 85 üvegnyi készült (szerintem ez is sok), amelyből meglepő módon már több, mint huszonötöt el is adott.

Ti ismertek még más furcsa és bizar illatú parfümöket? Mi volt a legmeghökkentőbb illatélményetek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük