Sztárok kedvencei- Gwyneth Paltrow

Ki gondolná, hogy Gwyneth Paltrow már 38 éves? A színésznőt sokáig csak, mint Brad Pitt ex-barátnőjét emlegették, de aztán 1999-ben jött a Szerelmes Shakespeare, amely világhírnevet hozott számára. 2003-ban feleségült ment a Coldplay frontemberéhez, Chris Martinhoz, akitől azóta két gyermeke is született. Az utóbbi években nem is annyira a filmezés, mint inkább a házi asszonyi teendők és a gyereknevelés foglalta le mindennapjait. Mindene a család, ezért évente csak egy mozifilmet vállal. Legutóbbi filmje, a Country Song egy alkoholista country énekesről szól, gondolom itt kapott kedvet az énekléshez, ugyanis feltűnt minden idők legsikeresebb high-school sorozatában is,a Glee-ben!

A rövid életrajzi beszámoló után, térjünk át a színésznő kedvenc parfümjeire. Úgy tűnik Gwyneth szereti a parfümöket,  9 különböző illatról is úgy tartják, hogy szerves részét képezik a színésznő parfümgardróbjának. Persze mondanom sem kell, hogy a listán rajta van Esteé Lauder Pleasure-je, ami természetesen nem véletlen, 2006 óta ő mosolyog ránk a Pleasure reklámkampányaiban.

A kedvencek között találjuk még a Bvlgari Femme-t, a Ralph Lauren Blue-t, a Chanel #19-t és a Chanel Coco Edp-t is. Az igazi érdekességek csak ezután jönnek: egy Hermés klasszikus, a Rouge Hermés, egy virágos-gyümölcsös Creed alkotás, a Spring Flower, aztán a szerény Calypso Mimosa és végül az ámbrás-vaníliás I Profumi de Firenze Ambra del Nepal. Valahogy én a mimózás parfümöt tudom leginkább elképzelni a színésznőn, talán a túlzottan ártatlan megjelenése  miatt. De azért szívesen megkérdezném tőle, hogy a Rouge Hermés-t milyen alkalomkor használta. Szerintetek melyik parfüm illik a legjobban Gwyneth Paltrow-hoz?

3 thoughts on “Sztárok kedvencei- Gwyneth Paltrow”

  1. Én is a gyengédebb, bájosabb és visszafogottabb illatokat tudnám elképzelni Gwyneth-en. Számomra ha Gwyneth, akkor Pure White Linen..szerintem annyira illik rá a kampány és az illat is!:)

    1. Na látod, a Pure White Linen-t ki is felejtettem. Évekkel ezelőtt szagoltam utóljára, de ha jól emlékszem, akkor kifejezetten szolid illata van. Te, hogy jellemeznéd a Pure white Linen-t?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük