Illatmorzsák

Öröm hírrel szolgálhatok azoknak, akiknek van felesleges egy millió dollárjuk és Donna Karan parfüm rajongók. A DKNY megalkotta első, egyetlen, és valószínűleg utolsó gyémántokkal kirakott aranyozott almáját, amelyet jótékonysági célra készítettek, és bevétele az éhező afrikai gyermekeket fogja segíteni. Az itt található videóban egy amerikai beauty blogger beszél a parfümről és annak céljáról.

A  fás illatokra specializált Dsquared legújabb parfümje is követi a divatház hagyományait: a szeptemberben megjelenő Potion szintén aromás-fás jellegű lesz.  A csábításra tervezett illat mögött Annick Menardo áll, a nagyközönség előtt pedig Diego Miguel, férfi modell képviseli majd a parfümöt. Illatjegyei alapján igen érdekesnek tűnik: menta, angyalgyökér, kakukkfű, sárga tárnics, fahéj, kasmírfa, pacsuli, ámbra, pézsma.

 

A hét celebrity híre parfümrajongóknak, hogy a burleszk-királynő Dita Von Teese, Marilyn Manson exneje sem marad ki a játékból, és már az utolsó simításokon dolgozik, hogy tökéletesítse védjegy illatát, amelyről azt nyilatkozta, hogy nem kell senkinek sem aggódni, mert „vanília baromság” helyett bolgár rózsa, tahiti gardénia, pünkösdi rózsa és „szexi fás” jegy lesz benne.

Tom Ford új parfüm kollekcióval jelentkezik ez év végéig. A Signature Collection első darabja, a szeptemberben megjelenő, az ibolyán és íriszen alapuló  Violet Blonde. További illatjegyek: rózsabors, olasz mandarin, benzoe, szarvasbőr, cédrus, vetiver.  A másik két parfümnek egyenlőre csak a nevét tudni: Jasmin Rouge és Santal Blush. Ha megérzésem nem csal, új barátokra fogok lelni bennük. 🙂

A geránium köré épülő, Parfums de Nicolai L’Eau Chic is szeptembertől kapható. Az uniszex parfüm illatjegyei: kamilla, szantál, szegfűszeg, fűszerek, fehér pézsma. A másik francia, niche újdonság a Parfumerie Generale-tól származik, akinek No.25 Indochine névre keresztelt parfümje még ebben a hónapban megjelenik. A fűszeres-púderes-fás illathoz az inspirációt egy a „Mekong folyón tett mitikus utazás ihlette”. (Bármit is jelentsen ez). Illatjegyei: benzoe viasz, bors, thanaka fa, méz.

Melyik parfümöt szeretnéd kipróbálni a fentiek közül?

 

3 thoughts on “Illatmorzsák”

  1. Szívesen kipróbálnám azt az 1 millió dolláros parfümöt. 🙂
    Persze ha annyi pénzem lenne, akkor se venném meg… viszont ha ajándékba kapnám, nagyon megörülnék neki. 🙂

    1. A parfüm ugyanaz, úgyhogy nem kell egy milliót kiadnod, hogy kipróbálhasd, csak kell találni valakit, aki meglep az üveggel, hogy gyönyörködhess benne 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük