Etat Libre D’Orange Putain des Palace/Hotel Slut

Valljuk be őszintén, az emberek többsége azért használ parfümöt, hogy szexisebbnek, magabiztosabbnak érezze magát.  Az Etat Libre D’Orange parfümök alkotói ezt nem is rejtik véka alá. Habár nincsenek megbotránkoztató reklámfotók, mint például Marc Jacobs Bang kampányánál, nem készítenek reklámfilmeket szépséges, extázistól vonagló modellekkel sem, de parfümök neve egyértelműen elárul mindent, és ez épp elég is.

Alfons Mucha Dance

A Putain De Palace jelentése hotel ribanc. Igen biztos vagyok benne, hogy ennél a pontnál máris sokan eldöntenék, hogy még csak kezükbe sem fogják venni ezt a parfümöt. De merüljünk csak el a tiszta, érzéki fantáziálgatások mezején, és máris nem fog annyira bűnösnek hangzani a név. Ez a fantázia valahol ott kezdődik, hogy a csinosan felöltözött nő üldögél a hotel bárpultjánál, italát szürcsölgetve lesi a férfi felhozatalt. Ehhez teljesen passzol az illat púderes nyitánya, és a rózsa ártatlansága. Az igazán izgalmas rész valójában ezután bontakozik ki, a csendes szemlélődés helyét átveszi a féktelen vágy, a nő megtalálja kiszemelt áldozatát, aki szívesen él az adott helyezettel. És minden csak a szexről szól. Az illatban is változás áll be, a halk szavú kezdet után a meleg bőrös jegy és az ámbra animális erővel bír. A végeredmény mégsem agresszív, hanem épphogy csak annyira rámenős, hogy mindig többet és többet akarjunk belőle. Mikorra a féktelen szerelmi játék véget ér, az illat még mindig betölti a teret, ottmarad a férfi inggallérján, a selyempárna huzatján, és mindenki biztos lehet benne, hogy sohasem felejtik el ezt az éjszakát.

Henri de Toulouse-Lautrec La Toilette

Habár a Putain des Palace leírás alapján túl soknak tűnhet, ez cseppet sincs így. Ez többnyire igaz is az Etat Libre D’Orange parfümökre, hogy a nevük alapján valami extrémre számítunk, de a valóság az, hogy jól megkomponált darabokkal állunk szemben, amelyek könnyedén viselhetőek bárki számára. Persze azért a Putain des Palace-t nem ajánlanám irodai munkára semmiképp, hacsak nem azt akarjuk, hogy a szex járjon az eszünkben egész nap.

Illatjegyei: rózsa absolute, ibolya, bőr, gyöngyvirág, mandarin, gyömbér, rizspúder, ámbra

2 thoughts on “Etat Libre D’Orange Putain des Palace/Hotel Slut”

  1. Hú, azt hiszem, itt az ideje megrendelni az Etat Libre d’Orange mintacsomagot 🙂
    Fantasztikusan jól hangzik, hát, legfeljebb nem a munkahely lesz a terepe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük