Sztárok kedvencei – Tracey Anderson

Tracey Anderson nem a szokásos értelemben vett sztár. Nem színész, nem énekes, hanem a celebrity-k egyik legfelkapottabb személyi edzője. Többek között Madonna, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez köszönhetik neki szuper alakjukat. Tracey Andersont ismerem én is, na jó nem személyesen, de megvannak a dvd-éi, a könyve, és annak, hogy még mindig nem olyan a testem, mint Gwyneth Paltrow-é csak egy oka van: a kitartásom. Mert egyébként Tracey kőkemény edző, aki kihajtja belőled a szuszt.

Tracey Anderson

A Sunday Times Style mellékletében nyilatkozott szépségápolási trükkjeiről. Nem meglepő módon a természetesség híve, és kedvenc parfümje sem valami extra drága, niche alkotás. Tracey Bobby Brown Beach parfümjéért lelkesedik, amely az otthon melegére emlékezteti.

Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni egyetlen Bobbi Brown parfümöt sem. A leginkább make-up termékeiről ismert cégnek nem ez az egyetlen parfümje, a Beach az ötödik a sorban. Alkotójegyei: homoki jázmin, tenger víz, mandarin. Az általam olvasott vélemények alapján  szívesen kipróbálnám, egyrészt mert már régóta keresek egy olyan parfümöt, amely a tengerparti nyaralásokra emlékeztet, másrészt mert lehet, hogy ha ezt viselném Tracey edzései alatt nagyobb lenne a motivációm. 🙂

Bobbi Brown termékei Budapesten is kaphatóak. Ha valaki már próbálta, nagyon örülnék, ha megosztaná velem a véleményét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük