Sztárok kedvencei – Jo Malone

Jo Malone hírnevét különleges, luxus parfümjeinek és gyertyáinak köszönheti. Valahogy mindig érdekes parfümőrök kedvenc parfümjeiről olvasni.

Jo Malone

 

Jo Malone 1994-ben nyitott meg első üzletét, amely pillanatokon belül sikeres lett, és 1999-ben az Esteé Lauder megvásárolta. Habár továbbra is Jo Malone maradt a cég kreatív igazgatója, 2006-ban úgy döntött, hogy elhagyja céget. De ha egyszer valaki belecsöppen a parfümök világából, biztos hogy nem szabadul meg tőle örökre. Jo Malone hamarosan bemutatja legújabb parfümjeit,a Jo Loves-t. Az illatokról még keveset tudni, de a cég filozófiájáról és Jo elhivatottságáról már most sokat megtudhatunk a Jo Loves honlapján.

Jo Malone az angol Easy Living magazin októberi számában nyilatkozott a szívéhez igazán közel álló parfümökről. Első parfümjei egy Chanel No.19 volt, Christian Dior Diorellája pedig mindig emlékezteti életének egyik legboldogabb napjára, amikor is örök hűséget esküdött kedvesének. A Guerlain Mitsouko-t pedig az egyik legjobb alkotásnak tartja. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem saját parfümjeit említette. Ti, hogy vagytok ezzel?

2 thoughts on “Sztárok kedvencei – Jo Malone”

  1. Azt én is értékelem, hogy nem a saját illatait említette, azt viszont már nem annyira, hogy minden híresség csak klasszikus, világhírű parfümöt visel. Nem hiszem, hogy nincsenek más kedvenceik is, egyszerűen csak nem lenne menő, ha egy kevésbé ismert és híres parfümöt említenének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük