Illatmorzsák

Az elmúlt hetekben számtalan újdonságról számoltam be nektek. Jó néhányról itt az illatoskerten is olvashattok hamarosan. De néhány szerencsés parfümbloggernek már volt alkalma kipróbálni a legújabb niche megjelenéseket is. Ezekből válogattam ezúttal. Sajnos a parfümkritikák angol nyelven íródtak, ezért elnézést kérek mindazoktól, akik nem beszélik a nyelvet.

A mindig nagyon kritikus Octavian Coifan beszél elismerően a Parfumerie Generale Indochine-ről az 1000fragrances.blogspot.com-on.

A CafleurBon-on olvashatunk Caron L’Accord #119-ről.

Grain de Musc-t lenyűgözte a Parfums de Nicolai L’Eau Chic.

Ezen kívül beindult a Penhaligon’s Juniper Sling marketing kampánya, amelynek hangulata a 20-as éveket idézi. Nekem kifejezetten tetszik, és csak még inkább arra ösztönöz, hogy valahogy kipróbálhassam.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vBeA-vnm1Nk&feature=player_embedded]

A mainstream vonalon úgy tűnik, hogy a Calvin Klein a legdolgosabb. Szeptemberben ismét egy újabb flankerrel rukkolnak elő, amit én már egy kicsit unok, mert itt lenne az ideje, hogy ne csak a régi sikeres parfümök variánsaival árasszák el a piacot. De hát meglehet, hogy valamiféle marketing dolog áll emögött. A CK Free Blue a 2009-ben megjelent CK Free legújabb változata.  Azt mondják, hogy friss, tiszta és férfias illatra számíthatunk. Illatjegyei: levendula, mandarin, borsmenta, kardamom, friss zöld, szerecsendió, ózon, ámbra, fehér bőr és pézsma.

CK Free Blue

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük