Sztárok kedvencei – Evan Rachel Wood

A True Blood vámpírhercegnője, a Gucci Guilty reklámarca, és nem utolsó sorban a híres-hírhedt Marilyn Manson barátnője, Evan Rachel Wood kifejezetten szereti a parfümöket, de elsősorban csábításra használja őket.

Evan Rachel Wood

Egy régebbi InStyle magazinban leltem arra a cikkre, amelyben Evan Rachel Wood  illatos emlékeiről és kedvenceiről mesél. Ha nem parfümről van szó kifejezetten szereti a frissen sütött kenyér, a Darjeeling tea és a cupcake illatát.  Ha bárhol megcsapja orrát az Old Spice jellegzetes illata, arról azonnal édesapja jut eszébe.

Mivel kifejezetten fiús kislány volt, viszonylag későn kezdett el parfümöt használni. Fiatal nőként ráébredt, hogy a finom illatok bizony komoly hatással vannak az erősebb nemre. Legnagyobb kedvence ebből az időszakból a Benefit Maybe Baby eau de toilette.  A Benefit egy san francisco-i székhelyű, kozmetikai cég, amelynek legelső parfümje a 2003-ban megjelent Maybe Baby. A Maybe Baby illatjegyei alapján kifejezetten kellemesnek hangzik: sárgabarack, fehér gyömbér, ciklámen, licsi, bergamot, fehér pézsma, himalájai pipacs és meleg barack.

Benefit Maybe Baby

A Maybe Baby mellett természetesen megemlítette a Gucci Guilty-t is, mint másik nagy kedvencét, amelyet mostanában használ, de azt mindenki tudja, hogy ez valószínűleg csak  marketing. Ezenkívül szereti a virágos illatokat liliom, gardénia, jázmin és orchidea jegyekkel. Viszont érdemes még arról szólni, hogy a parfümjeit nem közvetlenül a bőrre vagy a hajra fújja, hanem kétszer körbepermetezi a levegőt és keresztül sétál rajta. A parfümöt egyfajta kiegészítőnek érzi, így amikor parfümöt visel, az ékszerekkel csínyán bán.

Szerintetek milyen parfüm illik még a színésznőhöz?

2 thoughts on “Sztárok kedvencei – Evan Rachel Wood”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük