Illatmorzsák

A híreket kezdjük azzal, hogy még mindig nem késő, hogy részt vegyetek Andy Tauer  december 24-ig tartó, adventi nyereményjátékán, ahol minden nap értékes Andy Tauer parfümöket lehet nyerni. Itt találjátok a játék részletes leírását!

Még mindig játszhattok a Parfümblog-gal is: ha Facebook rajongóinak száma eléri az 1000-t, akkor kisorsolásra kerül egy parfüm. Részletek itt.

2012 tavaszán jelenik meg Frederic Malle könyve On Perfume Making címmel. A hihetetlenül érdekesnek ígérkező könyvben Frederic Malle mellett olyan nagyszerű parfümőrök osztják meg velünk a parfümkészítés titkát, mint Jean-Claude Ellena, Edourd Fléchier, Olivia Giacobetti, Dominique Ropion, Maurice Roucel, Edmond és Michel Roudnitska, Ralf Schwieger. Az árból (92 euro) és az oldalak számából (112) azt gyanítom, hogy egy igényesen kidolgozott albumra számíthatunk.

Frederic Malle On Perfume Making

A  legizgalmasabbnak ígérkező parfüm megjelenésről szóló hír ezen a héten Lorenzo Villoresi Fantasy Fragrances sorozatának legújabb darabjának, a Theseus-nak jár. A februárban megjelenő illatról annyit árultak el eddig, hogy egy friss, ragyogó, napfényes parfümre számíthatunk citrusokkal, gyógynövényekkel, fűszerekkel, gyantákkal, fás és virágos jegyekkel.

Lorenzo Villoresi Theseus

 

 

One thought on “Illatmorzsák”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük