Visszatekintés 2011-re

Már csak napok maradtak hátra az új év kezdetéig. Ilyenkor érdemes visszatekinteni az elmúlt esztendőre, elmélázni a csúcspontokon és tanulni az esetleges negatív élményekből.  Kifejezetten sok minden történt 2011-ben az illatoskert történetében.

2011. június 4-én új formában, megszépülve kezdte új életét az illatoskert a wordpressen.  Az előző otthona a blogter.hu volt, de hosszas technikai problémák miatt végülis váltani kényszerültem. Itt szeretném külön megköszönni kedves Tamás barátomnak, hogy oly sokat fáradozott az új illatoskert megszületése körül.

Az idei év egyik legszebb és legszívmelengetőbb pillanata volt, amikor a HVG Golden Blog versenyén a zsűri beválasztotta az illatoskert-et a legjobb 10 életmód blog közé. Ezúton is köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, mint kedvenc blogja.

Sajnos volt negatív momentum is. Az elmúlt időszakban sokkal kevesebb posztot olvashattatok, nem tudtam olyan gyakran frissíteni az oldalt, mint azt szerettem volna. Ebben mindenképp fogtok változást tapasztalni az elkövetkezendő időszakban.

Végül már korábban ígértem, hogy lesz még játék az illatoskerten! Ennek most jött el az ideje! Amelyet még sok másik fog követni.  Szóval az első give-a-way egy 25ml-es Tommy Hilfilger Loud parfüm, amelyet akkor sorsolok ki, amint eléri a Facebook rajongók száma az 500-at. Neked nem kell más tenned, mint minél több barátodnak ajánlani az illatoskertet, és aztán hátratett kézzel várni, hogy rád mosolyogjon a szerencse.

Tommy Hilfilger Loud

 

Valamint ne felejtsétek megosztani velem az 2011-es évetek  fénypontjait és mélypontjait!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük