4 tipp, hogy mit viselj szilveszterkor

Elérkezett az idő. Holnap ismét véget ér egy év. Mindenki elszámol, új fogadalmat tesz, és már javában készül a szilveszteri partira. Ha már minden részletre kiterjedően meg van, hogy mit fogsz viselni a holnap esti bulin, de még mindig nem tudod, hogy milyen parfümöt fújj magadra, akkor talán segíthetek neked. Ebben az összeállításban az idei év legjobb 4 mainstream illatát szedtem össze, és hozzá passzoló ruhaszetteket is ajánlok, hogy biztos legyen a siker. Mellesleg a jövő évi trendeket figyelve ezekkel a parfümökkel még jövőre is divatos maradsz.

1. Burberry Body

A 80-as évek hangulatát idéző Burberry Body tökéletes választás lehet, ha szeretsz a tömeggel együtt hullámozni az utcákon vagy a barátaiddal készülsz egy fergeteges házibulira. Hogy én miért szerettem arról itt olvashatsz.

Burberry Body Inspired set

 

2. Tom Ford Violet Blonde
Ha a szilvesztert pároddal, szeretőddel kettesben töltöd, és romantikus, szexis éjszakát, új évet tervezel akkor a Violet Blonde-ot válaszd, amely egyszerre kiscica és szexi dög. Hogy miért is? Arról bővebben itt.
Tom Ford Violet Blonde inspired set

 

3. Bottega Veneta for women
A következő év egyik nagy durranásának ígérkeznek a bőrös parfümök. Bizonyára tudta ezt a Bottega Veneta is amikor piacra dobta legújabb parfümjét. A Bottega Veneta for women nem hivalkodó, azonban mindenképp ámulatba ejtő. Ha esetleg családi vacsorára vagy hivatalos, ezt a parfümöt ajánlom. Bővebben még itt olvashatsz róla.
Bottega Veneta perfume inspired New Year`s Eve set

 

4. Prada Candy
Az idei év nagy kedvence volt a Prada Candy mind a nagyközönség, mind a kritikusok körében. Itt azt is megtudhatod, hogy miért. Púderes, édeskés illatával nagyszerűen fog illeni az estélyekhez, bálokhoz.
Prada Candy

 

Remélem mindenkinek fergetegesen jól fog telnie a holnap estéje! Kívánok minden kedves olvasómnak nagyon jó szórakozást és boldog új évet!

One thought on “4 tipp, hogy mit viselj szilveszterkor”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük