Illatmorzsák

2012 első illatos hírmorzsái közé csupa megjelenésre váró újdonságot válogattam össze nektek.

By Kilian Amber Oud- Remélhetőleg már mindenki megkapta a várva várt By Kilian illatmintáit. Hozzám is eljutottak pár nappal ezelőtt. Már épp lemondtam volna róluk, amikor a postás egy aprócska borítékot dobott a postaládámba. Az Amber Oud az oly népszerű Arabian Nights-sorozat legújabb darabja, amely márciusban várható a piacra. A kollekció eddigi darabja: Pure Oud, Rose Oud, Incense Oud. Ezek közül a Rose Oud-ba már teljesen bele is szerelmesedtem, és hamarosan olvashattok is róla itt az illatoskerten.  Az Amber Oud illatjegyei: ámbra, oud, benzoin, cédrus, vanília és fűszerek.

By Kilian Amber Oud

Keiko Mercheri új kollekcióval jelentkezik nemsokára. Sajnos nem tudni semmit az illatokról, de a parfümőr Facebook oldalára már felkerült egy fénykép a kollekcióról. A letisztult formájú, fekete üvegek szemet gyönyörködtetőek és a rajtuk szereplő nevek is sokatmondónak ígérkeznek (Bal de Roses, Canyon Dreams, Cuir Faluve, Soussane, Tanger, Vetiver Velours és még egy de annak képtelen voltan kivenni a nevét az aprócska képről).

Etat Libre d’Orange idén újabb nem celebrity hírességnek készít parfümöt. Tilda Swinton és a Sex Pistols után ezúttal az amerikai, transzszexuális énekes, performance művész és Radical Faerie, Justin Vivian Bond-nak. Én arra gyanakszom, hogy uniszex illat lesz. 🙂

Mainstream fronton már dolgoznak a nyári limitált kiadású megjelenéseken az illetékesek. Így idén lesz Vízi Angyal és Vízi Ufó azaz Thierry Mugler vizes akkordokkal lágyítja fel két kedvencét. Az Angel Aqua Chic és az Alien Aqua Chic márciusban kerül a boltok polcaira.

Calvin Klein hatodik alkalommal rukkol elő egy újabb Ck One Summer változattal. Az idei gyümölcsös-fás-vizes jellegű lesz, amely az illatjegyek alapján még akár jó is lehet.  Illatjegyei: kék menta, uborka, lime, bergamot, zöld alma, rozmaring, vízi lótusz, vizes akkord, rum, szantálfa, tengeri moha.

A fent említett újdonságok közül melyik csigázta fel legjobban a fantáziádat?

One thought on “Illatmorzsák”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük