Illatmorzsák

Legutóbbi bejegyzésem a Balenciaga L’essence-ről hatalmas sikert aratott. Ehhez kapcsolódik az a hír, hogy  idén ősszel a szomorkás arcú, Charlotte Gainsbourg  helyét a depressziós tekintetű Kristen Stewart veszi át a Balenciaga legújabb reklámkampányában. Twilight rajongók máris elkezdhetnek ujjongani, én a magam részéről nem vagyok olyan biztos ebben a döntésben.

Jo Malone új kollekcióval rukkol elő márciusban. A London Blooms kollekciót az angol kertek ihlették. A három limitált kiadású parfüm a következő: Peony&Moss labdarózsával, feketeszederrel, mohával és borostyánnal, White Lilac& Rhubarb rózsával, orgonával, rebarbarával és napraforgóval valamint a friss, fűszeres, virágos Iris & Lady Moore gerániummal, borostyánnal és vetiverrel.  Az illatjegyek alapján azt hiszem megérnek majd egy próbát.

Jo Malone London Blooms

 

A legizgalmasabb hír a héten a Twitterről származik. A minap Christopher Chong az Amouage kreatív igazgatója azt írta, hogy márciusban jön az Opus VI. Ezen kívül még elárult néhány illatjegyet is : görögtekercs (periploca), ambranum és P11. Ez utóbbiról fogalmam sincs mi lehet, de ha esetleg valaki tudja, akkor légy szíves, árulja el nekem.

Melyik hír csigázott fel legjobban?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük