Etat Libre d`Orange Don’t get me wrong, baby!

A Don`t get me wrong, baby!-t először egy házibuliban viseltem. Nem gondoltam volna, hogy az első férfi, akivel beszélgetésbe elegyedek egyből megdicséri a parfümöm, és rákérdez, mit viselek. Igen nagyra kerekedett a szeme, a meglepettség nyomba kiült az arcára, amikor közöltem vele, hogy: „Don’t get me wrong, baby! I don’t swallow!  (Ne vedd rossz néven, bébi! Nem nyelem le!)

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy ez egy kisebb probléma az Etat Libre d’Orange parfümökkel, nem olyan egyszerű feltárni, hogy mi is szaglik olyan jól rajtunk… De mint azt már megszokhattuk a polgárpukkasztó nevű ELDO parfümökhöz szolgáló, inspirációs történetek sem kevésbé unalmasak. A Don’t get me wrong, baby! egy ártatlannak kinéző nő és egy nagybetűs csábító sztorija.  A parfümben az ártatlanság megtestesítői a fehér virágok ( gyöngyvirág, jázmin, narancsvirág), amelyek közül a gyöngyvirág a legkifejezettebb. S persze a gyöngyvirág éteri, angyalokra emlékeztető illata nem véletlenül lobbantja lángra a férfiban a tüzet, aki számára egy nehezen megszerezhető nő, csak még finomabb zsákmánynak tűnik.

Ahogy a történet fejlődik, és a csábítás már javában zajlik, a férfi keze a nő nyakán nyugszik, és próbálja a nőt egyre közelebb és lejjebb húzni magához. A gyöngyvirág még harcol egy picit, de a jázmin érzékisége már korábban is sejtetni vélte, hogy itt valami csintalanság rejlik a mélyben. A nő szájának selymes, és nyelvének érdes érintése olyan izgalmasnak érződik, mint a Don’t get me wrong, baby!-ből előbukkanó édes, pézsmás, csokoládés egyveleg. Ha a nyitány ártatlannak és egy kissé talán még unalmasnak is tűnt, a befejezés semmiképp sem az, előbukkan a parfüm érzéki oldala is. A jó kislányból előtör a rosszaság, amit még élvez is, és még arra is képes, hogy elhitesse a férfival, hogy ő az irányító, hogy a végkifejlet előtt fölényesen bejelenthesse: „Don’t get me wrong , baby! I don’t swallow!”

A Don’t get me wrong, baby! ugyan nem a kedvenc ELDO parfümöm, például a Putain de Palace-t (Hotel ribanc)  erotikusabbnak és titokzatosabbnak tartottam, de ettől függetlenül tény, hogy van benne valami. Így a fesztiválszezon beindulása előtt leginkább azon lányoknak ajánlanám, akik ezen a nyáron a „good girl go bad”-szlogent szeretnék követni.

Illatjegyei: gyöngyvirág, jázmin, narancsvirág, pézsma, pillecukor, ámbra, kakaó, pacsuli

4 thoughts on “Etat Libre d`Orange Don’t get me wrong, baby!”

  1. Nagyon tetszik a leírásod! Annyira sajnálom, hogy még egyetlen ElDO parfümöt sem sikerült megszagolnom 🙁
    Viszont ezt szinte éreztem a leírásod alapján! Gratulálok!

    1. Köszönöm! Örülök, hogy tetszett! Az Escentuel.com-ról lehetett teljes ELDO parfümminta csomagot rendelni. De épp ma néztem, hogy sajnos jelenleg kifogyott a készletük. Ha megint lesz, majd tudatlak felőle.

  2. Szuper leírás, tényleg ilyen ez az illat! Érdekes, hogy engem első próbálkozásra nem fogott meg, mert hagytam magam becsapni az első fél óra kissé semmilyen ártatlanságának. Második próbálkozásra már rajtam is előtört a vagány oldala. És megdicsérte egy srác? Komolyan, ki tud kiigazodni a pasikon? Eddigi tapasztalataim szerint az édes, vagy virágos illatokért voltak oda!:))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük