Calvin Klein Encounter

 Be kell vallanom, avval hogy Calvin Klein Alexander Skarsgard-ot választotta legújabb férfi parfümjének, az Encounter-nek a reklámkampányához, nálam máris bezsebeltek egy piros pontot. True Blood (Inni és élni hagyni) rajongók tudják miről beszélek… Ha esetleg valaki mégsem akkor katt ide.

Amikor Coco Perez, a hollywoodi sztárpletykás riporter kedvenc illatáról faggatta a színészt, kissé meglepő válasz kapott. Alexander mély érzelmeket táplál a kolbász illata iránt, amely gyermekkorára emlékezteti, ugyanis minden reggel egy kolbászgyár mellett vezetett az útja az iskolába. Na most mindenki megnyugtatására mondom: az Encounter-nek nincs kolbász szaga!

Calvin Klein Encounter

Az encounter jelentése légyott, véletlen találkozás. Amikor beleszippantok az illatba van benne valami zavarba ejtő, első alkalommal el is fordítottam a fejem, lemondtam róla. De aztán csak vissza-visszakalandozott az orrom, és hamarosan egy teljesen más oldalát mutatta meg a parfüm. Jó ötlet volt a parfüm alkotóitól Pierre Negrin-től és Honorine Blanc-tól, hogy az Encounter egyik főszereplőjévé a konyakot tették. Nem kell megijedni nem alkoholgőzös kipárolgás lett a vége, a konyak inkább megédesíti, melegsége tölti meg az illatot. Nem hagyhatták ki a mostanában oly népszerű oud-ot sem, amely férfias jellegét erősíti a parfümnek. A fás-cédrusos alapjegyek folyamatosan ugyanazt a képet vetítik elém, egy szeretett férfi megnyugtató, tiszta illatát egy őszi reggelen. Az Encounter arra a True Blood részre emlékeztet, amikor Sookie és Eric között szerelem bontakozik ki. Sookie előtt ott áll egy férfi, akit gyűlölt, de most teljesen más oldalát mutatja. Legszívesebben elmenekülne először, de aztán felfedezi a férfi eddig ismeretlen oldalát, és képtelen ellenállni neki.

Az Encounter nem egy eget rengetően eredeti alkotás, legnagyobb hibája, hogy nem marad fent elég sokáig a bőrön. Ennek ellenére kifejezetten kellemes, és jó választás lehet akár egy légyotthoz, akár irodai viseletre.

Illatjegyei: mandarin, kardamom, rum, bors, egyiptomi jázmin, konyak, pacsuli, agarfa, atlaszi cédrus, pézsma

One thought on “Calvin Klein Encounter”

  1. Én próbáltam ezt az illatot, nekem nagyon bejön, a barátnőm is imádja. Visszafogott, a mindennapokra tökéletes. Ha kiakarjátok próbálni, innen megrendelhetitek, én is itt vásároltam, gyorsan kiszállították és olcsóbb a bolti árnál: http://www.parfumotthon.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük