Halloween a láthatáron

A hétvégén jót szórakoztam, amikor bevásárolni mentünk. A helyi szupermarket teljes személyzete halloween-i kosztümben dolgozott. Vicces volt tündérek, csontvázak és vámpírok között válogatni a zöldségek között. Habár maga a Halloween ünnepe csak október 31-én lesz, de úgy tűnik itt már mindenki lázban ég. Jómagam nem vagyok igazán az a beöltözős fajta, de egy szelídebb összeállítással, mint amit ebben a bejegyzésben találhattok még nekem sem lenne semmi bajom. És természetesen találtam egy-két az alkalomhoz passzoló parfümöt is. 🙂

1. Lush Day of the Dead

A parfüm neve egyszerűen csak hallottak napja. Igazán nagy kár, hogy limitált kiadású volt. Illatjegyei alapján is érdekesnek tűnik: lime, neroli és tömjén.

 

Pumpkin and lace

2. Demeter Fragrances Funeral Home

A sztori szerint a Demeter parfümőre nem igazán volt lelkes, amikor arra kérték, hogy alkosson egy fehér virágos parfümöt. A minimális lelkesedés eredményeképp született meg ez az illat, amely egy parfümőr barátját temetésekre emlékeztette, és azt javasolta legyen a neve Funeral Home. Illatjegyei : liliom, muskátli, kardvirág, krizantém, fű, mahagóni, orientális jegyek..

The Witch
3. Etat Libre d’Orange Tilda Swinton Like This
A sütőtökös, narancsos,  meleg fűszeres, mondhatni már-már függőséget okozó parfüm, nekem a tökéletes Halloween-party illatnak tűnik. És ahogy azt már megszokhattuk az Etat Libre d’Orange-tól meghökkentő stílusa nem fog hidegen hagyni senkit. Illatjegyei: vetiver, pézsma, őszirózsa, neroli, gyömbér, mandarin, rózsa, sütőtök.
Gothic Skeleton
Be fogtok öltözni valaminek Halloweenkor? Van valamilyen különleges parfümötök, amit csak partikon használtok ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük