See by Chloé

Még a madárkalitkára emlékeztető üvege is játékos. Az új Chloé parfüm könnyen lehet a fiatal, kacér, könnyed csajok illata idén tavasszal, nyáron. A divatház egyértelműen a See by Chloé név alatt futó városi, modern, bevállalós, laza fiatal nőket megcélzó ruházati vonalához tervezte az illatot. Elkészítettek négy rövid reklámfilmet is, amelynek a butuska zenéje sokat ront az összhatáson, és amelynek alap üzenete, hogy légy merész.

See by Chloé
See by Chloé

A virágos See by Chloé nem éppen a legmerészebb alkotás, amivel találkoztam, de kifejezetten szeretnivaló. Az illat mögött Michel Almairac áll, akinek az eredeti Chloé parfümöt is köszönhetjük, és még annyi mást. (Shiseido Zen, Bottega Veneta for women, Gucci Rush csak, hogy néhányat említsek).  A fejillatból előtörő  lágyan fűszeres mégis kissé édeskés bergamott energiát ad a kompozíciónak, amelynek virágos karakteréről az almavirág és a jázmin gondoskodik. Na már most azt sajnos nem tudom mondani, hogy a jázmint biztosra felismerem itt. Ahhoz szoktam, hogy a jázmin sötét, titokzatos, érzéki. Bizonyára az almavirág lágy gyümölcsös karaktere finomít rajta. A vanília és a pézsma gondoskodik a melegségről, arról az ” olyan jó hozzád bújni ” érzésről.

Van egy rövid fazonú fekete bőrdzsekim, amit már alig várok, hogy ismét felvehessek. Olyan vagánynak érzem magam benne. A See by Chloé-t pedig teljesen el tudom képzelni vele egy rohangálós hétköznapon, vagy teázáshoz a csajokkal. Igen majdnem olyan fazonú, mint Bette Franke-é a reklámkampányban, de természetesen én nem csupasz bőrön viselném, annyira nem vagyok merész….

Illatjegyek : bergamott, almavirág,  jázmin, ylang-ylang, vanília, pézsma, szantálfa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük