Eat, pray, love -a könyv és a film után itt vannak a parfümök is

Julia Roberts új filmje az Ízek, imák, szerelmek, az azonos című, nemzetközi bestseller adaptációja. A könyv a harmincvalahány éves Elizabeth Gilbert memoárja arról az egy évről, amelyet utazással töltött, hogy felfedezze és megtalálja saját magát.
A történet három országban játszódik: Olaszországban Liz megismeri az ízek nyújtotta örömöket, Indiában feléleszti szunnyadó spirituális szellemét, míg végül Balin ráköszönt a szerelem.
Mint ahogy az már lenni szokott nem kellett sokat várni arra, hogy a filmhez és a könyvhöz kapcsolódó termékek jelenjenek meg a boltok polcain. Számtalan kozmetikai cég merített ihletett a könyvből. Ilyen újdonság a new york-i Fresh cég parfümtriója is, az Eat, Pray, Love.
Az Eat illatához az inspirációt Olaszország legfinomabb édességei és borai adták, így születhetett meg egy citrusos-gourmand parfüm, amely az itáliai citrom, a bazsalikom, a bergamott, a rózsa, a szilva, a vanília, a habcsók és a karamell illatjegyeiből hoztak létre.
A legkifinomultabb parfüm a három közül a Pray, amelyben keverednek a rózsabors, az elemi, a borókabogyó jegyei az orientális és fás jegyekkel, hogy megtestesítsék India békés naplementéit.
A Love Bali egzotikus tájait örökíti meg egyetlen parfümben. A gyümölcsös-virágos illat bergamotot, ribizlit, mangóvirágot, ylang-ylangot, tiarét, jázmint, szantálfát és ámbrát tartalmaz.
Biztosak lehetünk benne, hogy ezek a parfümök méltó kísérői lesznek a filmnek és a könyvnek egyaránt. És ha mi magunk is szeretnénk megidézni ezen országok hangulatát, biztosan találunk ehhez hasonló parfümöket. Ha a pezsgő olasz életet szeretnénk magunk köré varázsolni jó választás lehet a Dior Dolce Vita-ja. Ha olyasmi fás-orientális illatot keresünk, mint a Pray, akkor válasszuk a Lancome Hypnose-t vagy Estee Lauder Sensuous-t. Ha pedig egzotikus tájakra vágyunk, akkor az Escada Marine Groove-t vagy az Escada Sunset Heat-et nekünk találták ki.
Szerintetek milyen parfümök illenének az egyes országokhoz, vagy a könyvhöz ?

One thought on “Eat, pray, love -a könyv és a film után itt vannak a parfümök is”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.