Illatmorzsák

A hét legizgalmasabb híre, hogy már csak egy nap van hátra az új Chanel No. 19  Poudre megjelenéséig. A No.19 soha nem kapott akkora figyelmet, mint amit megérdemelt volna, pedig akárcsak a No.5 korszakalkotónak számít. Írisz-imádóknak kötelező.

Várható volt, hogy a Balenciaga Paris sikere után, hamarosan újabb parfümmel jelentkezik  a divatház. A Balanciaga L’Essence szintén virágos-zöldes illat lesz, amelyben az ibolya levél fogja játszani a főszerepet. A parfüm arca még mindig az igen szomorú arcú, Charlotte Gainsbourg.

Új arc a parfümpiacon. Eli Saab libanoni, haute couture divattervező első parfümje, a Le Parfum amelyet Francis Kurkdjian tervezett.  Az egyszerű nevű Le Parfum illatjegyei: narancsvirág, jázmin, liliom, cédrus, pacsuli, rózsa és méz akkord.

Végül vessetek egy pillantást Perfume Shrine blogjára, aki csodálatos képekre bukkant az amerikai Vogue 1977 májusi számában Helmut Newton-tól The Meaning of Perfume (and of Jealousy) címmel.

3 thoughts on “Illatmorzsák”

    1. Én elég nagy lehetőséget látok arra, hogy mindenhol kapható lesz, ugyanis úgy tűnik, hogy erős marketingre is készülnek, és sok energiát fektetnek abba, hogy végre egy lapon emlegessék a Chanel No.5-tel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.