Sztárok kedvencei- Christina Hendricks

Nem tudom Magyarországon mennyire nagy a Mad Men aka Reklámőrültek című sorozat rajongói tábora, de az angolok és az amerikaiak megvesznek érte.  A hatvanas években játszódó történet középpontjában new york-i reklámszakemberek állnak. Christina Hendricks Joan Holloway-t, a cég főtitkárnőjét játssza. Szexi, okos és kissé szomorú. De Hendricks nem csupán karaktere miatt vált híressé, gyakori szereplője a divatmagazinoknak, pletykalapoknak. Leginkább avval keltett feltűnést Hollywoodban, hogy büszkén vállalja kerek idomait, és a size zero-t messze meghaladó méreteit. Szerintem gyönyörű nő, hatalmas szexuális kisugárzással. Úgyhogy nagyon örültem, amikor valahol végre nyilatkozott kedvenc parfümjéről.

Hendricks kedvence pedig nem más, mint a világ első fügés parfümje a L’Artisan Parfumeur-től a Premier Figuier. Sajnos nem próbáltam még, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Szeretem a fügét, Nez a Nez Figues et Garcons-ja fel is került a tavalyi nyári toplistámra, és a Premier Figuier többi illatjegye alapján is igen izgalmas alkotásnak tűnik. Az illatjegyek a fügén és a fügelevélen kívül: szerecsendió, mandulatej, lime, aszalt gyümölcsök és kókusz.

Ti próbáltátok már a Premier Figuier-t? Ismertek más fügés parfümöt? Egyáltalán szerintetek illik ez az illat a színésznőhöz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük