Burberry Body

A Burberry minden erőt bevetetett az elmúlt hónapokban, hogy sikerre vigye legújabb parfümjét, a Body-t. Először csak a reklámkampány képei járták körbe a világot, amelyen a Transformer 3. szexi üdvöskéje, Rosie Huntington-Whitely pózol majdnem meztelenül, egy szál Burberry kabátban. Majd következett a Facebook kampány: bárki, aki lájkolja a cég oldalát, igényelhet Body parfümmintát. Kell ennél több? Én is így tettem szert a mintámra. Legnagyobb meglepetésemre nem a szokásos 1.5 ml-es fiolás kiszerelést kaptam, hanem egy 4.5ml-es miniparfümöt.

A meglepetések ezzel még nem értek véget. Amint magamra kentem a parfümöt, egy olyan személynek az emléke tört fel bennem, akit már több, mint tíz éve nem láttam. Középiskolás éveim alatt kollégista voltam, és egy aprócska 2Χ2-es szobán osztoztam evvel a lánnyal. Jó barátok voltunk, habár a személyiségünk merőben eltérő volt. Ő szorgalmasan tanult, én inkább a haverokkal lógtam. Igazából csodáltam a kitartásáért,  képes volt az egész napját percről percre beosztani, és tartani magát az előírt tervhez. Ami a tisztálkodást illeti, abban is megvolt a maga rituáléja. Ha valakivel ilyen kis helyen osztozol bizonyára beléd ivódik az illata is. Nem tudom, mit használt, de mindig nagyon kellemesen meleg, barátságos, kissé barackos, mégis friss illat lengte körbe. A Burberry Body is ilyen, valahogy valami olyan ismerős benne. És, hogy mi az csak ma esett le, miután elolvastam Octavian Coifan kritikáját róla: a 90-es évek hangulatát árasztja magából.  Elképzelhető, hogy egy régi parfümformulát gondoltak újra, de tették mindezt a legjobb módon. Engem is emlékeztet az eredeti Lancomé Tresorra, csak nem annyira erőteljes a barack benne. Az a helyzet a Burberry Body-val, hogy minél többet használom, annál jobban megszeretem. Tetszik a melegsége, ez a  rózsás- barackos- szantálfás- ámbrás egyveleg, amely szerintem igazán a kissé hidegebb, csípősebb, balon kabátos időszakban lesz igazán jól viselhető. A mai nap kíváncsiságból kipróbáltam, ha a Valentino V testápolómmal viselem, milyen lesz a kettő együtt, és hát meg kell, hogy mondjam isteni!

A Burberry Body-nak sikert jósolok. Ha esetleg nem igényeltetek volna mintát, mihamarabb tegyétek meg, amíg még van rá lehetőségetek!

Illatjegyei: zöld abszint, barack, frézia, rózsák, írisz, szantálfa, kasmír, pézsma, ámbra, vanília.

12 thoughts on “Burberry Body”

    1. Nem volt ilyen problémám. Miután lájkoltam az oldalt, felugrott egy kis oldal, “request your sample” felirattal, ahol meg tudtam adni a nevem, címem stb. Ha ez így nem megy a jobb oldali sávban találsz egy olyat, hogy Burberry Body. Ha arra rákattintasz, akkor ott is lehet parfümmintát igényelni. Remélem, tudtam segíteni!

    1. Beírva a te országodat, fenn csupa nagy betűkkel a következő olvasható:
      “Sorry, owing the shipping restrictions we can’t ship samples to your selected country at the moment”.

  1. Szimat, próbáld meg esetleg másik böngészővel. Nekem is kérte a címemet, úgyhogy megéri próbálkozni. Illetve várj, volt egy olyan kitétel, hogy bocs, de nem minden országba szállítanak, szerintem nézd meg, hogy ti benne vagytok-e.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.