Napi kényeztetés

Új függőség jelei mutatkoznak rajtam, amit részben a hideg időnek tudok be, más részről pedig az ebay-t okolom. Az elmúlt pár hónap alatt a testápolóim száma kettőről tizenháromra ugrott. Nyáron nem igazán kenegetem a testem mindenféle krémmel, amelynek leginkább az az oka, hogy úgy érzem mintha még egy réteget ruhát viselnék, és még hamarabb kiizzadok. Na de ősszel, amikor már hűvös szellők fújdogálnak a bőröm szomjas lesz az extra kényeztetésre, amit egy gazdag testápoló adhat.  És ne feledkezzünk meg az illatról sem. Új mániámnak, hogy parfüm testápolókra vadásszak az ebay-en, lassan megálljt kell parancsolnom, mert már nem tudom őket hova rakni.

Byredo Blanche Body Lotion

Az ebay az egy gonosz kis hely….. Észre se veszed és magába szippant, órákat üldögélsz a képernyő előtt egy jó ajánlatra vadászva, vagy éppen feszült agyi állapotban, izgalommal telve licitálsz és reménykedsz, hogy tele leszel a szerencsés, aki megnyeri az áhított darabot. Összesen tizenegy testápolót vettem különböző kiszerelésben (40-200ml között), és körülbelül 18 ezer forintot fizettem értük, ami ugyan soknak tűnik, de az összeg több, mint a fele postaköltség volt. Számtalanszor előfordult, hogy a postaköltség drágább volt, mint maga a testápoló.

Miért is szeretem a parfüm testápolókat? Egyrészről úgy gondolom, hogy olcsóbb módja egy parfüm kipróbálásának, emellett kitűnő alapot ad azon vállalkozó kedvűeknek, akik szívesen játszadoznak, hogy két különböző illat, hogy viselkedik együtt (perfume layering). További előnye ezeknek a testápolóknak, hogy az illatuk egész nap érződik, és rendszeres használatukkal olyan pihe-puha lesz a bőrünk, mint a kisbabáknak. Sajnos érzékeny bőrűek, akik csak illatmentes terméket használnak kimaradnak ebből az élményből.

Prada Infusion de Tubereuse Body Lotion

A szerzemények: a rózsás Stella McCartney Stella Soft Body Milk (70ml), valami igazán édes, almás Nina Ricci Nina Red Apple Soft Body Milk (100ml), a citrusos, nyárra emlékeztető Versace Versus (200ml), a toszkán nyarak ihlette Salvatore Ferragamo Tuscan Soul Moisturizing Body Lotion (150ml), a gyönyörű fehér virágos Lalique Flora Bella (200ml), az ámbrás Victoria’s Secret Amber Romance Body Butter (200ml), Juicy Couture Peace And Love Body Lotion (250ml),  egy igazi ritkaság Byredo Blanche (40 ml), csak mert Bond-lázban égek Avon Bond Girl 007 testápoló (150ml), D&G Feminine (200ml), a Sons of Anarchy miatt, és hogy csillogjon is egy kicsit a bőröm Ed Hardy Born Wild Shimmering Body Lotion (90ml), és egy tubarózsás csoda Prada Infusion de  Tubereuse  Hydrating Body Lotion (100ml).

Lalique Flora Bella testápoló

Az biztos, ha mostantól nem veszek egyetlen testápolót sem, akkor is ki fogom húzni legalább egy évig evvel a készlettel…. Ha idegenkedsz az ebay-től és társaitól, akkor is van egy tippem a számodra! Vedd a kezedbe a kedvenc testápolód, de mielőtt magadra kennéd, fújd be a tenyeredben lévő krémet a kedved szerint választott illattal! És íme egyből kész a te személyes, egyedi, házilag készített parfüm testápolód! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük