Névjegy

Az illatoskert egy majdnem harminc éves illatfüggő lelkesedése minden iránt, ami a szaglással összeköthető. A parfümök, illatok, szagok iránti függőségem jelei már gyermekkorban megjelentek.

Három évesen elvesztem a helyi közértben, de nem a csokoládék és cukorkák között leltek rám, hanem a tusfürdők és dezodorok között, amint lázasan nyitogatom a dobozokat, és mélyeket szippantok a flakonokból, hogy kiderítsem melyikben milyen illat lapul.

Igazi megszállottá néhány éve váltam. Az internet egy újkorszakot jelentett a parfümimádók körében és hirtelen hatalmas információ és tudás vált elérhetővé mindenki számára, nem is beszélve a beszerezhető parfümök mennyiségéről. Mérhetetlen éhségemet, hogy többet tudhassak meg a szaglásról, az illatokról és szagokról nagyban segítették a parfümblogok és közösségek. Azonban szomorúan kellett megállapítanom, hogy a magyar parfümkultúra ekkor még csak gyermekcipőben járt.

Szóval, ha téged is megbabonáz a parfümök világa, hiszel benne, hogy a parfümkészítés művészet, megszállottan szagolgatsz mindent, ami az utadba kerül, akkor ez a blog neked szól. Légy társam az én illatokkal szegezett utamon.

Ha kapcsolatba szeretnél lépni az illatoskert.com írójával azt a parfum.kert@gmail.com-on teheted meg .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Számomra minden nap egy új illat. Azért hoztam létre ezt a parfümblogot, hogy megosszam veletek az élményeimet és tapasztalataimat.