Parfümkereső péntek- segítsünk Traceynek

Hosszú idő telt el a legutóbbi parfümkereső péntek óta, de örömmel jelentem, hogy újra itt van. Ezúttal talán kicsit nehezebb dolgunk lesz, ugyanis Tracey nem egy tipikus parfümrajongó.
Tracey 31 éves nyelvész, akinek a kihaló félben lévő nyelvek a szakterülete. Jelenleg egy kávézóban dolgozik, amíg be nem fejezi a disszertációját. Szeret mindenféle sportot, ő maga hosszútáv futóként versenyzett évekig. Ha akad némi szabadideje szívesen olvas és utazik.

Tracey azon emberek közé tartozik, akik viszonylag érzékenyek a túl erős illatokra. Előfordult már vele, hogy el kellett hagyni az éttermet, anélkül hogy befejezte volna a vacsoráját, mert a közeli asztalnál ülő illető túl erős parfümöt viselt vagy helyet kellett változtatni a buszon, mert rosszul lett a mellette ülő személyt körbeölelő illatfelhőtől. Ennek ellenére nagyon szeretne végre találni egy olyan parfümöt, amely passzol az egyéniségéhez, és kihangsúlyozza azt. Kedveli a friss, tiszta illatokat, a gyümölcsös parfümöket néha túl édesnek tartja. És néhány esetben a fás, melegebb illatok is bejöttek neki. Régebben Bvlgari BLV-t viselt, de csak különleges alkalmakra, és volt egy L’Eau by Kenzo-ja is, amelyet frissessége miatt kedvelt. Ha ki kell emelni egy parfümöt, amely igazán elnyerte a tetszését, akkor az a Chanel Égoiste.
Ha sikerülne találnia egy olyan parfümöt, amely igazán illene a természetéhez, akkor akár harminc ezer forintot is szívesen költene rá.
Azt hiszem Tracey-nél kilőhetjük az orientális parfümöket, mert gyanítom, hogy ez okozza a hirtelen rosszullétet. Én kissé púderesebb illatokra gondoltam, mint például Prada L’Infusion d’Iris vagy Chanel No.19. De lehet, hogy érdemes szétnéznünk a fás-vízes karakterű illatok között is. Szóval szóba jöhet Dsquared2 She Wood. De úgy gondolom, hogy Jean-Claude Ellena Hermés alkotásai is megérnének egy próbát. És mivel egy a Chanel Egoiste-t különösen tetszik Tracey-nek, lehet hogy a férfi parfümök között is érdemes lenne keresgélnünk.
Várom mindenki ötletét! Segítsetek megtalálni Tracey következő parfümjét!
Ha neked is szükséged lenne segítségre, hogy kiválaszd a hozzád passzoló parfümöt, akkor írj a parfum.kert@gmail.com-ra.
Még mindig nem késő, hogy csatlakozz az Illatoskert Facebook oldalához, és részt vegyél a Les Nereides nyereményjátékban!

3 thoughts on “Parfümkereső péntek- segítsünk Traceynek”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük