Illatmorzsák

Csendes a parfümvilág  a héten, na de azért nem kell kétségbeesni, van még így is miből csemegézni. Örülhetnek a Valentino rajongók, a divatház legújabb parfümje, Valentina szeptember közepére várható.  Az új friss, virágos-gyümölcsös  illaton Alberto Morillas és Olivier Cresp munkálkodott. Illatjegyei: bergamot,  narancsvirág, édes jázmin, tubarózsa, vadeper, cédrus, vanília, ámbra.  Valentino két éve nem jelentkezett új parfümmel, úgyhogy kíváncsian várom, hogy mit alkotott számára a két mostanság legfelkapottabb parfümőr.

A drága Emma Watsonnak nem kell aggódnia a jövőjét illetően. Habár a Harry Potter története a filmvásznon végleg befejeződött, a még mindig szemtelenül fiatal, de csinos Emmáért már évek óta a legnagyobb divatházak versenyeznek. Idén többek között a Lancome arcaként is feltűnik. A Lancome Tresor Midnight Rose a már klasszikusnak számító Tresor legújabb variációja, amelyben a rózsán lesz a hangsúly. A legutóbbi Tresor In Love nekem kifejezetten tetszett, úgyhogy ennek is szeretnék adni egy esélyt.

[youtube=www.youtube.com/watch?v=xj9mL97Y5XE&feature=related]

Csak megemlíteném, hogy Justin Bieber barátnője, Selena Gomez  is már tervezi saját parfümjét… ehhez nem lehet, mit hozzáfűzni. Mi lesz, ha egyszer szakítanak? De ami ennél sokkal izgalmasabb hír, hogy az illatoskerten már sokat emlegetett CB I Hate Perfume is rendelkezik celeb parfümmel, persze nem  a megszokott vattacukros formában.  Ami azt illeti, a parfümház már a második illatot tervezte Alan Cummingnak. A parfümről a Scented Salamander-en olvashattok bővebben.

A Miller Harris parfümöket már régóta felvettem a felfedezésre váró illatok listájára, és a szeptemberre várható két új parfümjük is nagyon izgalmasnak hangzik. La Pluie ” egzotikus vihar rengeteg fehér virággal és titokzatos esőfelhő akkorddal”. Illatjegyei: bergamot, levendula, mandarin, jázmin, ylang-ylang, narancsvirág, vanília, vetiver. A La Fumee „körbeölelő füstös, fás forgatag- totálisan addiktív”. Illatjegyei: cistus, geránium, kardamom, kömény, elemi, papirusz, tölgy szurok, tömjén, szantálfa, cédrus és ámbra. Ez utóbbi kifejezetten izgatja a fantáziámat.

Ti melyik parfümöt szeretnétek kipróbálni a fent említettek közül?

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük