Napi kényeztetés

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy tizenkét órás műszakból hullafáradtan hazaesve csomag vár az asztalon. Hatalmas boríték tele illatmintával. Ez gyorsabban felpörget, mint bármelyik energiaital. A hatás azonnali: szívverés felgyorsul, légzés elmélyül és ujjaim lázasan dolgoznak a boríték kinyitásán, amely mindig extra biztonságosan van lezárva, ami annyit tesz, hogy olyan érzésem van, hogy soha az életben nem leszek képes kibontani. De aztán végül mégiscsak sikerül. Arcomon hatalmas elégedett vigyor, körbe vagyok véve apró illatos fiolákkal, mindegyik csak arra vár, hogy felfedezzem őket. Már csak egy probléma maradt: Na de melyikkel kezdjem?

Valahogy így zajlott a tegnap estém, amikor megkaptam a Etat Libre D’Orange (ELDO) illatminta csomagomat, amely a parfümház teljes  kollekcióját tartalmazza, azaz összesen 23 parfümöt. Aki esetleg nem ismerné a polgárpukkasztó, niche ELDO-t, az olvashat a Jasmine et Cigarettes-ről és a Tilda Swinton Like This-ről korábbi bejegyzéskeben itt és itt.

Na de, hogy ne csak nekem jusson ki a jóból, megosztom veletek hol akadtam erre a kincsre.  Az angol Escentuel.com oldalán, ahol a teljes parfümminta csomag 25 fontba kerül, ami szerintem nagyon korrekt ár 23 niche illatmintáért. Szállítanak Magyarországra is, kb. 5 font a postaköltség.

Az estét a barátom által elkészített kínai kaja koronázta meg. És még mosogatnom sem kellett. Hát kívánhat az ember lánya ennél többet ? 🙂

Ha nektek is volt valami apróság, ami bearanyozta a napotokat, mindenképp osszátok meg velem!

 

 

3 thoughts on “Napi kényeztetés”

  1. Szia! Szeretném megkérdezni, hogy a 23 mintából, melyik 5 (látod, nem kérek sokat :), szóval melyik 5 tetszik legjobban? Ha van egy kis időd, írhatnál röviden róluk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük