Valentino Valentina

A szeptember közepén megjelent legújabb Valentino parfümön, a Valentinán két nagyszerű parfümőr, Olivier Cresp és Alberto Morillas dolgozott. De vajon felkerül a dicsőség falukra a Valentina?  Sajnos, kétlem.

Valentino Valentina

A Valentina szemet gyönyörködtető, virágos üvegével egyből felkelti az érdeklődést. És, ha egy szép szobadíszt keresünk, akkor máris jól jártunk vele. A Valentina az olasz életérzést hirdeti, amely napjainkban legalábbis a reklámfilm szerint, a rebellis, unatkozó, milliomos fiatal lánykák életével egyenrangú.  Ami elképzelésem szerint még mindig nem lenne olyan rossz, de sajnos a fent említett tulajdonságok közül a Valentinára csak egyetlen egy illik, még pedig, hogy unalmas.

A Valentina egyetlen különlegessége, hogy a fejjegyben elrejtették az Olaszországban őshonos fehér szarvasgomba illatát. De mivel szarvasgomba igen ritka és drága dolog igen kevesen tudják milyen illata van, többek között én sem.  Amit érzek az a bergamott egy pillanatig, majd gyümölcsös-virágos egyveleg, amelyben a szamóca, a narancsvirág és a jázmin dominál. A bázis melegebb hangulatú cédrussal és ámbrával. A Valentináról nehéz érzékletesen írni, mert oly hamar elillan az illata, hogy az az érzésem, mintha ott se lett volna.

Igen kár, hogy Olivier Cresp és Alberto Morillas ilyen gyorsan összedobott, emlékezetünkben nyomot sem hagyó parfümre pazarolják a tehetségüket! Te próbáltad már a Valentinát? Ha igen, oszd meg a véleményedet róla!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.