Illatmorzsák

Legutóbbi bejegyzésem a Balenciaga L’essence-ről hatalmas sikert aratott. Ehhez kapcsolódik az a hír, hogy  idén ősszel a szomorkás arcú, Charlotte Gainsbourg  helyét a depressziós tekintetű Kristen Stewart veszi át a Balenciaga legújabb reklámkampányában. Twilight rajongók máris elkezdhetnek ujjongani, én a magam részéről nem vagyok olyan biztos ebben a döntésben.

Jo Malone új kollekcióval rukkol elő márciusban. A London Blooms kollekciót az angol kertek ihlették. A három limitált kiadású parfüm a következő: Peony&Moss labdarózsával, feketeszederrel, mohával és borostyánnal, White Lilac& Rhubarb rózsával, orgonával, rebarbarával és napraforgóval valamint a friss, fűszeres, virágos Iris & Lady Moore gerániummal, borostyánnal és vetiverrel.  Az illatjegyek alapján azt hiszem megérnek majd egy próbát.

Jo Malone London Blooms

 

A legizgalmasabb hír a héten a Twitterről származik. A minap Christopher Chong az Amouage kreatív igazgatója azt írta, hogy márciusban jön az Opus VI. Ezen kívül még elárult néhány illatjegyet is : görögtekercs (periploca), ambranum és P11. Ez utóbbiról fogalmam sincs mi lehet, de ha esetleg valaki tudja, akkor légy szíves, árulja el nekem.

Melyik hír csigázott fel legjobban?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.