Illatos hajkoronák – 8 hajpermet, amit érdemes kipróbálnod

Új trend van feljövőben a parfümvilágban. A hajpermetek reneszánszukat élik, ráadásul ezek a termékeket kifejezetten hajra tervezték, szóval attól sem kell tartanunk, hogy esetleg szárazzá teszik azt. A legújabbakból csemegézek itt most nektek. Azért halkan megsúgom, hogy én alapból mindig spriccelek a hajamra is a parfümömből, mert az illat rendkívül jól megmarad rajta.

1. Thierry Mugler Angel Perfuming Hair Mist

Azt hiszem fölösleges túl sok mindent hozzáfűznöm az ikonikus Angel-hez. Aki még esetleg soha nem szagolta volna, irány a legközelebbi drogéria.

 

Thierry Mugler Angel Perfuming Hair Mist
Thierry Mugler Angel Perfuming Hair Mist

 

2. Narciso Rodriguez For Her Hair Mist

A szilikonnak és a polymernek köszönhetően ez a  hajpermet nem teszi olajossá a hajat, helyette marad a For Her virágos-fás-pézsmás illata.

 

Narciso rodriguez Hair Mist
Narciso Rodriguez Hair Mist

 

3. Caron Parfum Sacre Intense Hair Mist 

Az orientális, fűszeres Parfum Sacre  hajpermet azoknak való, akik szeretnek mély benyomást tenni a parfümjükkel.

 

Caron Parfum Sacre Hair Mist
Caron Parfum Sacre Hair Mist

 

4. Dior J’Adore Hair Mist

Az ylang-ylang olajjal gazdagított J’Adore hajparfüm azt ígéri, hogy nem csak könnyed, érzéki illatúak leszünk, de még a hajunk is fényesen fog ragyogni.

 

Dior J'Adore Hair Mist
Dior J’Adore Hair Mist

 

5. Show Hair Fragrance

A Show kifejezetten hajápolási és hajformázási termékekre szakosodott szépségápolási cég, amely idén dobta piacra hajparfümjét, amely a rózsa imádóknak fog leginkább tetszeni, emellett az illat tartalmaz még kókusztej, mandulatej, karamell, vanília, pacsuli és fehér pézsma jegyeket is. És, hogy a haj egészségéről sem feledkeztek meg az alkotók, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az összetevők között találunk még E-vitamint, jojoba olajat, aloe verát és Ultracas G20-t.

 

Show Hair Fragrance
Show Hair Fragrance

 

6. Balmain Paris Silk Perfume

Mostanában csak, mint a backstage hero hallottam emlegetni Balmain Silk Perfume-t, amelyet  a modellek használnak előszeretett, mint utolsó szépítő simítást, mielőtt végigvonulnak a kifutón. Az argan olajat is tartalmazó hajparfüm virágos-gyümölcsös illatjegyekkel rendelkezik :  rózsa, jázmin, gardénia, málna, sárgabarack, őszibarack, szantálfa és fehér pézsma.

 

Balmain Silk Perfume
Balmain Silk Perfume

 

7. Bottega Veneta Hair Mist

Egyik kedvenc bőrös parfümöm is kapható már hajpermet változatban.  A parfümről itt olvashatsz bővebben.

 

Bottega Veneta Hair Mist
Bottega Veneta Hair Mist

 

8. Chanel No5 Hair Mist

No5 rajongóknak jó hír, hogy most már hajparfüm változatban is elérhető minden idők legsikeresebb illata.  És a No5 mellett még a Chance, Allure és a Coco Mademoiselle is.

 

Chanel No5 Hair Mist
Chanel No5 Hair Mist

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük