Sztárok kedvenc parfümjei

A magyar származású Rachel Weisz az angol InStyle magazinnak beszélt kedvenc szépségápolási trükkjeiről és termékeiről.  A gyönyörű, 41 éves színésznő 2006-ban a Burberry London reklámarca volt, választása mégis egy már klasszikusnak számító parfümre esett.

Rachel Weisz védjegy illata, amelyet már 17 éves kora óta használ a Chanel Cristalle. A Cristalle eau de parfume változatát Jacques Polge készített 1993-ban és viszonylag sokat módosított az 1973-as eredetin. Állítólag a Jacques Polge-féle édesebb és gazdagabb, de akárcsak elődje chypre-virágos alkotás.

Szerintem teljesen jól passzol a színésznőhöz a Chanel Cristalle, sőt még az olyan filmjeihez is, mint a Constantine vagy Az elszánt diplomata. És szerintetek?

6 thoughts on “Sztárok kedvenc parfümjei”

 1. Hmmm… Szerintem is talál hozzá a Chanel Cristalle, de úgy gondolom, hogy aki 24 éven át ugyanazt az egy parfümöt viseli, az nem is szereti az illatokat. Ennyi idő alatt teljesen elfásul és közönyössé válik az orr egy parfüm iránt, meg amúgy is; annyi szuper illat van a nagyvilágban, hogy egyszerűen bűn leállni egynél 🙂

  1. Igazad van bűn egyetlen illatnál leállni. Sokszor előfordul velem, hogy amikor megemlítem valakinek, hogy parfümmániás vagyok, az az első kérdésük, hogy mi a kedvenc parfümöm. És olyankor mindig elmagyarázom, hogy képtelen vagyok csak egyetlen parfümöt szeretni bolondulásig, mindig vannak régi kedvencek és újak, és mindegyiket valami másért szeretem.

  1. Igazad van, hogy ha valakinek van egy védjegy illata, attól még használhat mást is. De ebben az esetben arról van szó, hogy ő állítólag nem használ semmi mást.
   A cím azért van többes számban, mert azt tervezem, hogy lesz még több hasonló bejegyzés is, ha találok információt egyéb sztárok, hírességek kedvenceiről.

 2. Ebben a cikkben én nem találtam erre utalást, de te olvastad az egészet…
  A sztárok illataival nem érdemes foglalkozni szerintem. Amit ezekről írnak, annak a töredéke sem igaz. Jó promóció, egy parfümnek ha azt írják hogy XY kedvenc illata. Madonnának már vagy tíz kedvence van, amit csak én olvastam, érdekes lenne egy felmérés, hány parfümmel hozták már kapcsolatba eddig.
  Ezeknek a dolgoknak is kizárólag a pénz áll a hátterében, nem az igazság, ebben biztos lehetsz.

  1. Köszönöm a véleményedet!
   Mint minden mögött valószínűleg emögött is áll pénz a háttérben. De engem soha nem befolyásolt a parfümválasztásom során, hogy XY mit visel. Nem fogok megvenni egyetlen parfümöt sem, csak mert Britney Spears neve van a flakonon. Azért megszagolnám, és elképzelném, hogy valóban el tudom-e képzelni rajta, illik-e a róla kialakult képhez, a munkásságához. Még ha pénz is van a háttérben, nem tudom elképzelni, hogy rá lennének szorulva, hogy olyasmihez adják a nevüket, ami nem tetszik nekik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.