Yves Saint Lauren Cinema Edp

Az az időszak, amikor a parfümök világa magába szippantott körülbelül egybeesik a Cinema magyarországi megjelenésével. Az egyik női magazinhoz csomagolt mintát sokáig féltve őrizgettem, és csak az igazán különleges alkalmakra tartogattam. Az a néhány milliliter persze nem sokáig tartott, de a Cinema édes, mámorító illata örökre bevéste magát a szívembe, és természetesen amint alkalmam adódott rá, beszereztem egy teljes üveggel.

Yves Saint Lauren Cinema

Nem emlékszem rá, hogy akkoriban ódákat zengtek volna erről az illatról. De az évek során, csendben egész nagy rajongótábort alakított ki maga köré.  A Cinema-t a hollywoodi filmistennők ihlették, ezek alapján azt hihetnénk, hogy harsány illattal van dolgunk. Ehhez képest a Cinema inkább test közeli parfüm, nem fogjuk vele uralni a környezetünket. Több helyen is úgy jellemzik, hogy édes-mimózás illatú, amely azért is lehet meglepő, mert az illatjegyei között sehol sem említik a mimózát.

A lé kispriccelése után engem máris magával ragad a lágy mandulavirág és a friss mandarin keveréke, amelyhez a későbbikben csupa virágóriás csatlakozik. Ez a szimfónia akár fejfájdító is lehet egy pillanatra, de nem szabad feladni. A legjobb rész akkor következik be amikor a bázisból felüti fejét az édes, púderes vanília, amely igazából egész végig ott volt, csak a háttérben meghúzódva. Az ámbrával közösen és a még mindig fel-fel bukkanó mandarinnal együtt olyan érzés foghat el bennünket, mintha valóban a vörös szőnyegen lennénk.

A Cinema tartóssága kiváló. Egész nap el fog bennünket kísérni. Ha randira megyünk vagy egy olyan parfümöt keresünk, amely tutira magabiztossággal ruház fel bennünket, akkor a Cinemát szívből ajánlom. Mellesleg mivel viszonylag már régóta a piacon van, ezért nagy eséllyel megtaláljuk a diszkont online áruházak oldalain is.

Illatjegyei: mandarin, mandulavirág, ciklámen, jázmin, pünkösdi rózsa, amarillisz, ámbra, pézsma, vanilla

One thought on “Yves Saint Lauren Cinema Edp”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.